skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Het Wachten Duurt Maar

Werk en mantelzorg: het wachten duurt maar

Het is ondertussen weer een week geleden dat er contact is geweest met iemand van de wmo backoffice en de servicedesk wmo. Het is ook een week geleden dat ik de aanvraag heb gedaan voor een huisbezoek indicatiegesprek voor voorzieningen in onze woning, zodat mijn vrouw bijvoorbeeld weer op een normale wijze de trap op kan komen. Alles zou nu echt spoedig worden afgehandeld en er zou echte actie ondernomen worden. Helaas. Tot op heden moment niets vernomen.

Zojuist belde wel een medewerker van de ombudsman die mijn klacht in behandeling heeft genomen. Zij vinden het echt een klacht waard. Er is afgesproken dat de ombudsman mee gaat kijken, contact gaat opnemen met de wmo en de medewerker van de backoffice. Het zou nu kunnen lijken alsof we pas een week effectief wachten maar de eerste aanvraag bij de wmo is van 25 juli 2017. Sinds dien loop ik achter de feiten aan en zijn we nog niets opgeschoten.


Ondertussen gaan de zorgen er het verzorgen gewoon door, alsook het werken. Soms vraag ik mij zelf af waar ik toch de tijd vandaan haal. Maar ik voel in ieder geval aan mijn lijf en hoofd dat de druk te groot is. Veel te groot. Daarbij ben ik ondanks dit alles twee dagen ziek thuis geweest van het werk maar al het andere gaat gewoon door. Morgen ga ik het werk weer hervatten.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X