skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Het Loopt Wederom Niet Goed

Werk en mantelzorg: Het loopt wederom niet goed

Al een tijd loopt het wederom niet goed met de zorg vanuit de intensieve ggz. Mijn vrouw krijgt niet de zorg en ondersteuning zoals afgesproken. Nu bestaat de ondersteuning uit het advies geluksmomenten te zoeken en een cake te gaan bakken. Het is werkelijk te triest voor woorden. Ik zag en hoorde dit al een poosje aan. Ik heb advies en hulp gevraagd bij de ambulant ondersteuner van Cordaan. Afgesproken is dat er een gesprek aangevraagd zal worden met de psychiater en psycholoog van de fact/ggz. Hopelijk dat hierna de zorg weer op peil komt.

Komende twee dagen ben ik vrij van het werk. Er moeten nog wat voorbereidingen getroffen worden alvorens het aankomende weekend de klussen afgerond kunnen worden. Na het weekend zijn dan alle werkzaamheden gedaan om ons huis gereed te maken voor de aanpassingen. Ook voor de aanpassingen is nu vanuit de wmo alles geregeld en zijn alle offertes in behandeling. Voor ons zit er niets anders op dan wachten op bericht van de gemeente. Ik heb nog steeds de hoop dat eind januari alles afgerond en geplaatst is. Dan kunnen we dit lange verhaal eindelijk afsluiten.

Eigenlijk had ik wel verwacht dat de traplift al geplaatst zou zijn. Helaas is dit niet het geval. Omdat mijn vrouw heel onrustig wordt van het klussen probeer ik alles zo veel  mogelijk te doen op de momenten dat zij in bed ligt of als zij even weg is. Voor het aankomende weekend hebben wij twee lieve vrienden waar mijn vrouw kan logeren. Vrijdagavond halen zij mijn vrouw op en brengen haar zondagavond weer terug. Ik vind het ontzettend moeilijk maar het is wel een perfecte oplossing. Mijn vrouw heeft hier anders dagen lang last van. Donderdag en vrijdag moet ik werken en wil zodoende alles wat ik zelf kan en wil doen woensdagavond klaar hebben. Vanavond gaat mijn vrouw naar de (doelgroep gerichte) manege. Uiteraard ga ik weer mee om haar te begeleiden. Hopelijk kan mijn vrouw er weer van genieten en zo wat ontspanning krijgen. Het is de afgelopen weken best pittig voor haar.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X