skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Gesprek Met De Ondernemingsraad

Werk en mantelzorg: gesprek met de ondernemingsraad

Vandaag bericht gekregen van de contactpersoon backoffice wmo. Mijn relaas van het gesprek dat ik heb gehad met de helpdesk wmo is overgedragen aan de verantwoordelijk medewerker. Onze aanvraag huisbezoek indicatie gesprek voor woonaanpassing staat in het systeem. De contactpersoon backoffice zal de projectleider inlichten en verzoeken actie te ondernemen.

Klinkt hoopvol.

Vandaag heb ik vanuit de OR/VGWM van mijn werkgever een interview gehad over de combinatie werk-mantelzorg. De interviewer gaf zelf al aan dat er weinig tot niets is geregeld op beleid omtrent dit onderwerp. Ook de OR/VGWM is tot deze conclusie gekomen. De eerder genomen acties vanuit hun is op niets uitgelopen of te onzichtbaar geweest voor werknemers welke dit onderwerp aan gaan. Ik heb wat tips mogen geven over hoe ik denk dat een en ander beter kan. Er is een aantal maanden geleden een enquete geweest onder mantelzorgers waarna er nooit meer is doorgepakt. Ik kan mij zo voorstellen dat collega mantelzorgers dan iets hebben van “Laat maar” Dit heeft weer als gevolg dat deze groep medewerkers nooit goed in beeld komen. Er is beterschap beloofd.

Mij benieuwen.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X