skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Een Bijzondere Dag

Werk en mantelzorg: Een bijzondere dag

Een bijzondere dag vandaag. De toekenningsbrief van de wmo is door ons ontvangen. Alle door het indicatieburo voorgestelde aanpassingen en ook de douchestoel die het indicatieburo niet wilde voorstellen, zijn goedgekeurd. Uiteraard direct contact opgenomen met de wmo helpdesk om aan te geven dat wij akkoord gaan met het voorstel. De plaatsing zal nu in werking worden gezet. Ook het klachtenteam van de gemeente belde om te informeren of wij de toekenning al hadden ontvangen. Mooi toeval. Ik heb wel van de gelegenheid gebruik gemaakt om te vragen of de traplift met een snufje spoed geplaatst kan worden. De medewerker van het klachtenteam kon zich hier wel iets bij voorstellen. We zijn ondertussen zeven maanden verder en mijn vrouw heeft steeds meer moeite met de trap. Maandag hoor ik of het mogelijk is om de traplift aankomende week te plaatsen. Zou geweldig zijn omdat ik vrij ben van het werk. Mijn vrouw is vanmiddag door lieve vrienden opgehaald. Het weekend zal mijn vrouw daar logeren. Dit weekend zullen de laatste klussen in ons huis gedaan worden. Schilderen en een nieuwe vloer. Mijn vrouw wordt zo onrustig van de werkzaamheden, dat logeren bij vrienden een betere optie is. Ik vind het ontzettend moeilijk, maar weet dat het beter is.
Nadat mijn vrouw weg was heb ik de laatste voorbereidingen getroffen zodat de aannemer alle ruimte heeft. Na het weekend komt er hopelijk een periode van rust. We hebben hard moeten vechten om de voorzieningen geregeld te krijgen. Maar het is het mij waard geweest.

“Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger.”

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X