skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: De Medewerkers Zijn Goed Getraind In Ontwijken

Werk en mantelzorg: de medewerkers zijn goed getraind in ontwijken

Vandaag is het gesprek geweest met een medewerker van het zorgloket. De team-leider zou ook aanwezig zijn maar heeft het laten afweten. De medewerker moest wel haar excuses overbrengen. Gesprek is goed verlopen maar ik moest wel goed opletten. De medewerkers zijn goed getraind in ontwijken, overrompelen en doorverwijzingen. Zo wilde de medewerker ons doorverwijzen naar een stichting welke ons vorig jaar behoorlijk in de steel liet. Er is nu afgesproken dat wij met Cordaan eenaanvraag voor onderandere huishoudelijke hulp maar dan via een pgb zodat wij de zorg zelf kunnen inkopen en ik deze zorg kan doen. Verder is er een aanvraag gedaan voor een opvouwbare scootmobiel. Als dit niet mogelijk is dan zal het een gewone scootmobiel worden. Zitten we nog wel met de hoogte van de eigen bijdrage. Het is nog afwachten hoe hoog deze zal zijn. Anders kan het hier nog op mislopen. Nu is het afwachten op de oproep van het indicatieburo voor de aanvraag voor de scootmobiel. Binnen tien
dagen zou we een oproep moeten ontvangen. Mij benieuwen. Morgen komt een bedrijf de traplift plaatsen. Best spannend. Dan is eindelijk alles klaar. Morgenavond gaat mijn vrouw weer naar de manege. Een lieve vriendin gaat met mijn vrouw mee. Zo heb ik even een avondje voor mijzelf. Heerlijk.

Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X