Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg; confrontatie, frustratie en verdriet

Het was vandaag een dag met confrontatie, frustratie en verdriet. De ambulant ondersteuner van Cordaan was vandaag na twee weken weer op bezoek. Uiteraard is de gemoedstoestand van mijn vrouw ter sprake gekomen. Wat is het toch steeds weer moeilijk haar gevecht en verdriet te zien. Daarbij heeft het ook invloed op mij. Wat moet ik er meer over schrijven. Ik probeer mijn vrouw weer op te vrolijken en het wat draagbaar te maken met leuke dingetjes. Ook probeer ik de structuur te behouden voor ons. Het weekend mag ik weer werken. Morgenochtend nog even een beetje rustig aan doen en dan avonddiensten.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top