skip to Main Content
Werk En Mantelzorg; Confrontatie, Frustratie En Verdriet

Werk en mantelzorg; confrontatie, frustratie en verdriet

Het was vandaag een dag met confrontatie, frustratie en verdriet. De ambulant ondersteuner van Cordaan was vandaag na twee weken weer op bezoek. Uiteraard is de gemoedstoestand van mijn vrouw ter sprake gekomen. Wat is het toch steeds weer moeilijk haar gevecht en verdriet te zien. Daarbij heeft het ook invloed op mij. Wat moet ik er meer over schrijven. Ik probeer mijn vrouw weer op te vrolijken en het wat draagbaar te maken met leuke dingetjes. Ook probeer ik de structuur te behouden voor ons. Het weekend mag ik weer werken. Morgenochtend nog even een beetje rustig aan doen en dan avonddiensten.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X