Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg: Breed spectrum antibiotica

We zijn weer een beetje verder gekomen. Mijn vrouw en ik hebben de arts gesproken. Deze heeft ondertussen ook contact gehad met de nefrologie. Ik had gevraagd om ook de nierfunctie te controleren. Dit vonden de artsen een goede zet en is gedaan. Tevens is de leverfunctie ook in de controle meegenomen. Zoals het er nu voor staat is de blaasontsteking in een beginstadium. Omdat mijn vrouw ook wat last heeft van de onderbuik, heb ik aangegeven dat er eerder een darmafsluiting/ontsteking is geweest door morfine. Mijn vrouw krijgt nu via infuus een breedspectrum antibiotica toegediend. De verwachting is dat deze snel zal werken. Voor deze antibiotica is gekozen om zo mogelijke andere ontstekingen voor te zijn. Bijvoorbeeld van het mis prikken van het infuus in de arm en de operatiewonden. Als mijn vrouw koortsvrij is en blijft, gaat de antibiotica over op pilvorm en mag zij naar huis.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top