Waar lig jij ‘s nachts wakker van? ” Mijn oudere ouders”

Als volwassen kind van oudere ouders, merk ik de laatste tijd steeds meer veranderingen in hun gedrag op die me enorm bezorgd maken. Het lijkt erop dat vergeetachtigheid, stress, depressie en angst een grote invloed hebben op hun welzijn en vermogen om hun leven te leven. 

Het is moeilijk om te zien hoe mijn ouders worstelen en ik maak me steeds meer zorgen over hun mentale gezondheid. Ik lig er zelfs vaak wakker van, piekerend over hoe ik hen het beste kan ondersteunen in deze moeilijke tijd. Ik ben hun enige kind en woon 45 minuten van hen af. Verder hebben zij niemand. Hoe ga ik dit in vredesnaam regelen in combinatie met mijn werk en eigen gezin?

De Redactie van Mantelzorgelijk helpt mantelzorgers op elk mogelijk vlak. Wat kunnen we voor jou betekenen? Mail naar contact@mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top