skip to Main Content
Voor In Je Agenda: Symposium Centrum Voor Ontwikkelingsachterstand

Voor in je agenda: symposium Centrum voor Ontwikkelingsachterstand

Speciaal voor ouders van kinderen met een ontwikkelingsachterstand en zorgverleners organiseert het Centrum voor Ontwikkelingsachterstand op dinsdag 16 april 2019 van 14.00-18.30 uur een symposium in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (Utrecht).

Doel is vooral van elkaar leren, kennis en ervaring uitwisselen. Ouders kennen hun kind als geen ander, zorgverleners dragen vanuit hun expertise en ervaring op tal van manieren bij aan de zorg voor kind en gezin. Naast ouders van kinderen met een ontwikkelingsachterstand zijn zorgverleners welkom die (veel) ervaring met deze kinderen hebben, zoals kinder-, jeugd- en huisartsen, AVG’s, revalidatieartsen, KNO-artsen, neurologen, fysiotherapeuten, logopedisten en pedagogisch medewerkers.

Gesprekken, interactie en elkaar helpen de zorg verder te verbeteren staan centraal op het symposium. Het Centrum voor Ontwikkelingsachterstand presenteert zich kort; daarna is er volop tijd voor u: ouders en zorgverleners! Deelname is gratis. Meedoen? Zie voor het programma en een aanmeldformulier: https://bit.ly/2EbSw8F

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X