Twee weken vrij om te zorgen #werkenmantelzorg

Zojuist contact gehad met de planning orthopedie. (De afdeling welke maandag de operatie zullen uitvoeren bij mijn vrouw)
De planning heeft echt meer dan geweldig mee gedacht om alles zo rustig mogelijk te laten verlopen. Er is rekening gehouden met psychologische probleempjes. Zondagavond na de dialyse mag mijn vrouw zich al melden op de afdeling voor opname in plaats van maandagochtend. Ik ben hier echt blij mee.
Volgens de planning zal de operatie rond 10.30 plaats vinden. Kan iets uitlopen. Komt goed uit. Tegen de tijd dat mijn vrouw terug is op de verpleeg afdeling ben ik klaar met werken en kan ik direct door naar haar toe.
Weekend samen de rust en ontspanning proberen te vinden en zondagmiddag in alle rust naar de dialyse.
Ik moet dan nog 3 dagen werken en ben hierna twee weken vrij voor de verzorging. Ben er ook wel even aan toe om vrij te zijn. Zo stiekem merk ik toch dat het weer best veel is. Maar ik bewaak de balans zo veel als mogelijk.

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top