Een traan en een lach #degroentjes #zonderdiagnose

img_5664

Wij hebben een heftige week achter de rug. Vorige week zondag werd Mirthe ineens erg ziek. Mirthe was kortademig en werd niet wakker en contact was niet mogelijk. We zijn na de kerkdienst direct naar het ziekenhuis gegaan en hebben onze vrienden en familie meteen op de hoogte gebracht. Wat een lieve berichtjes kregen we!

Oma Tjesjen heeft ons ‘s middags op de spoedpost bij gestaan. Mirthe had flinke koorts en na diverse onderzoeken bleek het een griepvirus te zijn. We mochten naar huis en moesten Mirthe goed in de gaten blijven houden. Wij hebben haar mee naar huis genomen  wat wij spannend vonden gezien de schrik van de vorige keren dat zij zo ziek was. Inmiddels is Mirthe goed opgeknapt en weer helemaal de oude.

Versierde doos

Afgelopen zaterdag vroeg vriendin Marieke of ze even langs mocht komen. Vijf minuten later stond Marieke samen met haar man Bart op de stoep. Ze hadden een mooi versierde doos bij zich. Marieke vertelde hoe zij aan die doos kwam. Sinds kort volgt Marieke een Blog van Lisanne, zij heeft de ziekte van Lyme. Zij blogt over haar ziekte en over de positieve dingen in haar leven. Op haar pagina had zij een winactie waarbij je een gevulde doos kon winnen. Je hoefde alleen maar een mail sturen met wie je de doos zou willen delen en met welke reden. Dat had Marieke gedaan.

In de doos zat de brief van Marieke. Toen ik deze terug las kreeg ik tranen in mijn ogen. Wat zijn wij gezegend met zulke vrienden! Bedankt lieve Marieke! Ook alle vrienden en familie die ons tot steun zijn willen wij bedanken!

Sarah en Matthijs zijn de ouders van Mirthe. Mirthe werd doof en blind geboren en is ook geestelijk en lichamelijk gehandicapt. De wetenschap kan maar geen oorzaak vinden voor Mirthes afwijkingen. Sarah blogt regelmatig over het leven met een gehandicapt kind zonder diagnose.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top