skip to Main Content
Terugkijk Tip: Volle Zalen Met Loes Luca

Terugkijk tip: Volle zalen met Loes Luca

Op 29 oktober j.l. werd het programma Volle Zalen met de titel Loes Luca uitgezonden door AVROTROS. Als je het nog niet hebt gezien, raad ik je aan om dat alsnog te doen. Ik heb er van genoten maar het was ook zo enorm herkenbaar!

Presentator Cornald Maas is getuige van de worsteling van actrice, comédienne en zangeres Loes Luca. Loes zorgt liefdevol voor haar Alzheimer moeder Ina, maar ze hecht ook aan vrijheid en avontuur. Is Loes uiteindelijk genoodzaakt een keuze te maken? Kan ze haar huidige leven loslaten en kiezen voor nieuwe wegen? Voor deze aflevering reisde Cornald Maas met Loes onder andere naar Brighton, Zuid-Engeland, waar haar dochter Nina woont. Samen met haar moeder Ina zingt ze liedjes voor de bewoners van het verpleeghuis waar haar moeder verblijft.

Loes vertelt verder ook nog over de ziekte van haar moeder: “Alzheimer is verschrikkelijk naar. Natuurlijk ben ik bang het ooit ook te krijgen. Maar daar heb ik niets over te zeggen. Ik hoop dat het niet gebeurt. Ik weet het niet. Mijn moeder weet het ook niet. Zij vindt dat er niets met haar aan de hand is. Dat is nou juist het probleem. Ik neem elke dag opnieuw een beetje afscheid van haar.”
Wil je de hele uitzending terugkijken? Klik dan HIER
Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X