skip to Main Content

Podcast 09: Wat Kunnen Mensen Raar Zijn

De komende weken plaats ik de podcasts die ik heb gemaakt van mijn blogs.

Dit keer gaat over de nare ervaringen die ik heb gehad van anderen, door hoe men op mama reageerde. Wat gebeurde er met mama toen ik eens heel boos op iemand werd. Ik ben niet trots op hoe ik toen heb gereageerd, maar ik vind het belangrijk om te delen. Als je luistert zul je begrijpen waarom….

Dyezzie Engel

Mijn naam is Franka, maar ik blog onder de naam Dyezzie. Sinds 2014 blog ik over persoonlijke zaken op www.dyezzie.nl. Sinds 2013 weten we dat mijn moeder Alzheimer heeft. Pas sinds eind 2015 blog ik ook hierover met haar goedkeuring. Hierin schrijf ik wat er allemaal gebeurt met haar, maar ook hoe het voor mij is.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X