skip to Main Content

Podcast 06: Herinneringen Maken: Foto’s

Ik ben al even bezig om mijn blogs over te zetten naar podcasts, en dit te delen via mijn YouTube-kanaal. Ik kwam op dit idee omdat ik me realiseerde dat niet iedereen graag leest, mensen de concentratie er niet (meer) voor hebben, die slechtziend of blind zijn of laag geletterd. Sommigen hebben eenvoudig genoeg de tijd niet, en luisteren kun je doen terwijl je bezig bent.

Dit keer heb ik het over wat ik heel belangrijk vind, het herinneringen maken met je dierbare. Hierin vertel ik wat ik zoal gedaan heb en leg ik uit hoe ik het foto-album voor haar gemaakt heb. Eigenlijk deel ik normaal in de podcast geen foto’s, maar om dit meer kracht bij te zetten heb ik het wel gedaan.

Als laatste nog de vraag, wanneer je mijn initiatief waardeert, om eronder dan op het duimpje omhoog te klikken. Je kunt je ook abonneren, dan krijg je iedere keer een melding als ik een nieuwe podcast heb geplaatst.

Alvast bedankt.

Avatar

Dyezzie Engel

Mijn naam is Franka, maar ik blog onder de naam Dyezzie. Sinds 2014 blog ik over persoonlijke zaken op www.dyezzie.nl. Sinds 2013 weten we dat mijn moeder Alzheimer heeft. Pas sinds eind 2015 blog ik ook hierover met haar goedkeuring. Hierin schrijf ik wat er allemaal gebeurt met haar, maar ook hoe het voor mij is.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X