skip to Main Content

Papa is veilig

Ik haast me naar papa met zijn lunch. Er was geen tijdsblok beschikbaar voor 12 uur gisteren dus dan maar om 13uur gaan. In de hoop dat hij nog trek heeft. Nou dat had hij! Een flinke portie Turkse snijbonen gingen erin als koek. En ook de blanke vla.

Nieuwe rolstoel

Hij heeft een prachtige nieuwe rolstoel gekregen. Alleen de beensteunen nog even bijstellen. We genieten in het bos en zitten op een bankje in de heerlijke ☀️. Wát een verschil met de eerste lockdown. Ik ben zo blij dat dit nu zo kan.

Corona dode

Sinds enkele weken is er op de verdieping onder papa een afdeling met besmettingen. We krijgen iedere week zorgvuldig een update. Ik schrik als ik bij de kapper zit en lees dat er toch een bewoner is overleden. Heel verdrietig voor alle betrokkenen. Gisteren is een vriendin halsoverkop naar Turkije vertrokken, haar vader heeft Corona en is opgenomen. Ik blijf voorzichtig samen met mij sterke papa en ben de verzorgers dankbaarder dan ooit.🙏🍀❤️
#alzheimer @ Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Avatar

Fatos Ipek-Demir

Fatos' vader heeft Alzheimer sinds 2012. Ze maken veel mee samen. Geweldige belevenissen maar vaak ook belachelijke, pijnlijke en leerzame.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X