Papa, de man van ijzer

Maaşallah ♥️papa de man van IJzer🧿
Degenen die mij al langer volgen weten dat onze achternaam Demir ijzer betekent. En papa blijkt dat echt te zijn.
Gisterenmiddag hotline met NL en steeds mijn telefoon controleren in de hoop op goede berichten. En die kwamen. 🥰Temperatuur was gezakt en papa had redelijk goed gegeten.
Vriendinnen die aanbieden app ik vandaag of en wanneer ze kunnen gaan.
Terwijl wij rijden naar Bodrum/Turgutreis voor het tweede deel van onze vakantie appt vriendin dat hij heeft gegeten als een ketelapper…. ik vermoed dat dat heel goed betekent😅en ze appt me deze foto. Papa zit zelfs in zijn rolstoel😍want ze schrijft dat ze hem naar zijn kamer gaan brengen om te eten. Ik ben zó blij, de wonderen zijn de wereld niet uit. Hij had twee borden soep en twee toetjes op 💃🏿.
Ik ben dankbaar dat ik zulke fijne en lieve mensen om me heen heb. Maar ook de verzorgers die papa weer hebben opgelapt.
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, baard en binnen

Fatos' vader heeft Alzheimer sinds 2012. Ze maken veel mee samen. Geweldige belevenissen maar vaak ook belachelijke, pijnlijke en leerzame.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top