skip to Main Content
Oproep Van RIVM Aan Werkende Mantelzorgers

Oproep van RIVM aan werkende mantelzorgers

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) doet onderzoek naar de behoefte aan ondersteuning van werkende mantelzorgers die zorgen voor een naaste oudere. Om tot de juiste vormen van ondersteuning te komen, zijn de ervaringen en meningen van mantelzorgers van groot belang. Daarom zijn we op zoek naar mantelzorgers die willen meedoen aan een onderzoek waarin zij hun ervaringen willen delen. Op 18 april en 8 mei organiseert het RIVM twee bijeenkomsten voor mantelzorgers.

Ben jij een werkende mantelzorger, en wil je een bijdrage leveren aan het vinden van passende ondersteuning voor werkende mantelzorgers? Meld je dan aan. Via onderstaande link vind je meer informatie en kun je je opgeven voor één van de bijeenkomsten.

Meer informatie kun je vinden onder DEZE LINK 

Aanmelden kan via DEZE LINK

Redactie Mantelzorgelijk

Redactie Mantelzorgelijk

De Redactie van Mantelzorgelijk  bemant de hulplijnen en helpt mantelzorgers op elk mogelijk vlak. Wat kunnen we voor jou betekenen?Mail naar info@mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Alweer over mantelzorg voor ouderen, blijkbaar onbekend bij rivm dat er ook mantelzorgers zijn van een partner of naaste met dementie, hersenletsel, kanker, spierziekte, ed, die nog lang geen 65 zijn, maar vaak met veel zwaardere zorg zitten. Wordt dat te moeilijk soms ? En wordt die groep daarom gemeden ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X