skip to Main Content

‘Op bezoek bij een dierbare met dementie’: de winnaars!

op bezoek bij een dierbareBegin februari kwam het boek “Op bezoek bij een dierbare met dementie” van onze eigen Anniek Kramer en Marcelle Mulder uit. Een prachtig boek met ruim 60 ideeën om samen te genieten. Wij bevelen het boek van harte bij je aan, en mooier nog – van de uitgever mochten we twee exemplaren weggeven.

Om te kunnen winnen, vroegen we je om je ervaring te delen: we kregen honderden reacties binnen met prachtige verhalen over ontmoetingen met mensen met Alzheimer. Een deel heb je op op de website en social media kunnen lezen, maar veel reacties kwamen ook per mail binnen. Wat fijn dat jullie ons via alle kanalen weten te vinden.

Marjolijn en ik hebben alle inzendingen doorgenomen en, eerlijk is eerlijk, wel wat traantjes weggepinkt. En nu zullen we je niet langer in spanning houden, en de uitslag bekend maken! De twee boeken die wij mogen weggeven gaan naar..

tromgeroffel

MARGREET MANTEL en ANNETTE DE BUS

Margreet en Annette, laat even van je horen met je volledige adresgegevens (mailtje naar info@mz is prima), dan kunnen we die doorgeven aan de uitgever. Margreets en Annettes prachtige anecdotes zijn het boek meer dan waard – maar dat geldt eigenlijk voor jullie allemaal. Heel veel dank voor het delen!

Lieve groet, ook namens Anniek en Marcelle,

Barbara en Marjolijn

PS: wil je het boek ook hebben? Bestel het dan bij je boekhandel om de hoek of via bol.com.

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X