skip to Main Content
Mijn Moeder Vond Het Geweldig #steunpunt Ouderen

Mijn moeder vond het geweldig #steunpunt ouderen

Leny van der Sloot (54) heeft een fijn berichtje. “Ik wil jullie iets leuks vertellen. Ik was met mijn moeder bij het mantelzorgsteunpunt bij ons in de gemeente. Daar wordt om de twee weken een bijeenkomst georganiseerd met activiteiten voor oudere mensen. Er waren er een stuk of 10. De ochtend werd aangeboden door een vrijwilligersorganisatie in de wijk.

Mijn moeder was er voor de eerste keer. Ze hebben gezongen, ze mochten dingen raden aan de hand van muziek, ze deden zelfs wat gymnastiekoefeningen op de stoel. Mijn moeder vond het geweldig. Ik ben blijven kijken omdat ik wilde zien hoe het liep. Nou, anderhalf uur samenzijn, lachen, meedoen. Zonder zich een moment te vervelen. En na afloop koffie en een stukje cake.”

 

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X