Met trots presenteren wij Mantelzorgelijk 3.0! Doe je mee?

Jullie hebben ons er vast al vaker over gehoord: de afgelopen maanden zijn wij in samenwerking met het Oranjefonds en KPN Mooiste Contactmomentenfonds bezig met het project ondernemen tegen eenzaamheid.

Eén van de allereerste onderdelen was: de basis moet goed staan. Kritische blikken van medeondernemers aan het project én van online marketingexperts op de oude website leerden ons dat dit niet helemaal het geval was. Vandaar dat wij nu –na maanden bouwen – een geheel vernieuwde website kunnen presenteren en wat zijn we trots!

Een nieuw onderdeel op de website is een veilig community-platform. Op dit afgeschermde forum kun je informatie met elkaar delen, vragen stellen, elkaar helpen en kunnen we de krachten bundelen. Zo wordt onze website een uniek, interactief en online platform van ervaringsdeskundigen waar alle informatie, ervaring, kennis en kunde rond mantelzorg op 1 plek toegankelijk is. Voor en door mantelzorgers!

Mantelzorgelijk biedt hiermee gerichtere ondersteuning en maatwerk voor mantelzorgers, zodat deze zich ook minder alleen voelen in hun opgave. Daarnaast willen wij mantelzorgers op weg helpen met het zoeken naar de juiste informatie en voorzieningen. Dit heeft, blijkt uit diverse onderzoeken, een direct effect op de draaglast van mantelzorgers. Door dit op deze manier te organiseren zullen mantelzorgers minder tijd en energie kwijt zijn aan het doorgronden van de (on)mogelijkheden in wet- en regelgeving. Ook zullen mantelzorgers in het persoonlijk contact met lotgenoten zich herkennen en gesteund voelen.

Stichting Mantelzorgelijk heeft hierbij binnenkort wel jouw hulp nodig.

Maar voordat we iedereen officieel de vraag gaan stellen om vriend te worden voor € 10 per jaar, willen we er wel zeker van zijn dat het community-platform ook écht goed functioneert. We zijn daarom op zoek naar mantelzorgers die de komende weken, samen met ons, het platform willen uittesten en bereid zijn om gedurende een paar maanden een aantal vragen over de functionaliteit van het community-platform te beantwoorden. Het kost je tijd en inzet maar je krijgt er ook zeker iets voor terug: kwalitatief en veilig lotgenotencontact én het eerste jaar mag je gratis deelnemen aan alle functies binnen het platform.

Heb je interesse om met ons te gaan testen? Stuur dan asjeblieft snel een mailtje naar marjolijn@mantelzorgelijk.nl. De eerste 30 inzenders krijgen van ons een unieke code om in te loggen en de instructies over hoe het platform werkt en wat we precies uitgetest willen hebben. We hopen velen van onze trouwe volgers te mogen ontmoeten. Doe je mee?

Hopelijk tot snel!

Marjolijn en Margreet

Margreet van der Voort en Marjolijn Bruurs zitten niet alleen met elkaar in het bestuur van Mantelzorgelijk maar zij delen ook heel veel dezelfde ideeën over alles wat te maken heeft met ouderen- en mantelzorg. Als zij in de media iets tegenkomen dat hen verheugt, verbaast of shockeert gaan ze samen op onderzoek uit. De één stapt op de bron af, de ander doet het inhoudelijk speurwerk en dan.... komen er dit soort columns uit. Vanaf nu zul je meer van dit schrijversduo tegenkomen op Mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top