skip to Main Content

Meer lezen op Mantelzorgelijk!

Volg je Mantelzorgelijk al vanaf het begin? Dan weet je dat we iedere dag een interessant stuk voor en door mantelzorgers op onze site plaatsen. Zo ontstaat er een mooie mix van verhalen, nieuwsberichten, ervaringen, informatie en gevoelens.

Binnen drie maanden zijn we hard gegroeid. Steeds meer lezers weten onze site te vinden – steeds meer zorginstellingen, gemeentes, bedrijven, media en politici houden deze website in de gaten. Daar zijn we heel erg blij mee! (Met name met de lezers!) En om jullie nog beter van boeiende stukken te voorzien, hebben we besloten om de site een versnelling hoger te gooien. Vanaf maandag lees je iedere dag minstens twee nieuwe artikelen op Mantelzorgelijk.

Maar je weet hoe het werkt. Wij kunnen de site natuurlijk niet in ons eentje maken – we hebben jullie input nodig! Daarom deze oproep.

  • Heb je een tip voor ons? Stuur een berichtje!
  • Mis je een onderwerp op de site? Laat het ons weten!
  • Ben of ken je een Mantelzorger met een bijzonder verhaal – of juist iemand die van zichzelf zegt ‘ik vind het allemaal héél normaal wat ik doe’? Wij komen graag met je in contact. Voor een interview of portret, voor een fotoreportage of een gastblog, al dan niet anoniem.

Door de ervaringen van zo veel verschillende mantelzorgers te verzamelen maken we samen een unieke plek op internet. En daar zijn onze lezers dan weer blij mee… even een moment voor jezelf, ieder voor zich maar ook voor elkaar – want mantelzorgen doe je niet alleen.

Graag tot morgen!

Hartelijke groet, Barbara en Marjolijn

Deel je verhaal met Mantelzorgelijk!
Deel je verhaal met Mantelzorgelijk!
Avatar

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X