skip to Main Content
Mariette Blogt Exclusief Vanuit Het Buitenland – Bedtijd

Mariette blogt exclusief vanuit het buitenland – Bedtijd

Eindelijk kunnen we gaan slapen. We zijn onbeschrijflijk moe.

Vandaag hebben we niet veel gegeten en wat we hebben gegeten was iets wat we snel konden krijgen en snel konden eten. We waren van plan om een uurtje in de sportschool door te brengen maar er was niet genoeg tijd.

Zelfs toen dat moment eindelijk daar was, dat beetje tijd voor onszelf, waarvoor we verschillende activiteiten hadden gepland, zaten we voor de televisie en stonden niet meer op totdat we naar de echte wereld, de realiteit moesten terugkeren.

Als we ons hoofd op ons kussen te rusten leggen, zijn we bang dat morgen precies hetzelfde zal worden als vandaag. Negatieve gedachten over falen en angst kruipen in ons hoofd en nemen de ruimte voor andere gedachten volledig in beslag. Uiteindelijk nemen we ons voor dat we morgenochtend niet wakker worden met deze schadelijke langspeelplaat van negatieve gedachten in ons hoofd. We openen onze ogen voor een nieuwe dag en een nieuw begin.

We weten welke fouten we gisteren hebben gemaakt en hebben die geaccepteerd. We zullen vandaag proberen om betere acties te ondernemen. Om betere keuzes te maken voor onszelf en voor onze naasten. Maar we moeten ons tegelijkertijd beseffen dat wij ook maar mensen zijn. Dat we de mist in kunnen gaan. Dat we waarschijnlijk fouten zullen maken. En als we dat doen, dan vergeven we onszelf.

We vergeven onszelf door de moed te vinden om morgen weer als een nieuwe dag te zien. Een nieuwe dag, die mogelijk anders zou kunnen uitvallen dan de vorige. En zo gaan we door. We gaan altijd door.

Avatar

Mariette Otten McGovern

is vertaalster, musicus en werkt als taalcoach voor Rosetta Stone. Ze woont en werkt in Florida, in de Verenigde Staten.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X