skip to Main Content
Mantelzorgstelling 8 – Praat Je Mee?

Mantelzorgstelling 8 – Praat je mee?

Steeds meer mantelzorgers laten van zich horen als het op mantelzorg-beleid en ondersteuning  aankomt. Hartstikke goed want het gaat per slot over ons en wij weten heel goed te verwoorden wat we nodig hebben om de zorg voor een dierbare vol te houden.

Heel vaak lees ik mee onder berichten van beleidsmakers en ondersteuners en dan staan er vaak  super goede reacties onder. Reacties van mantelzorgers die stelling innemen omdat ze boos, teleurgesteld of verdrietig zijn. Negen van de tien keer ben ik het eens met hetgeen mantelzorgers onder die berichten schrijven en vind het dan enorm jammer dat er geen discussie op gang komt. Daarom verzamel ik ze nu om er op Mantelzorgelijk over door te kunnen praten.

Deze week de stelling: Betaald zorgverlof zou via de Belastingdienst geregeld moeten worden.

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X