skip to Main Content
Luistertip: Marjolijn Vanavond Bij Kwesties  #mantelzorg #familieruzie

Luistertip: Marjolijn vanavond bij Kwesties #mantelzorg #familieruzie

Ben je vanavond in de gelegenheid om de radio even aan te zetten of een uurtje op Facebook te kijken? Luister dan van 20.00 tot 21.00 uur naar Kwesties. De uitzending gaat vandaag over mantelzorg, om precies te zijn over ruzies in de familie naar aanleiding van mantelzorg, en onze eigen Marjolijn is te gast.

De uitzending is om 20.00 uur live op NPO Radio 1. Maar als je liever online luistert, is alles ook te volgen via de livestream op de Facebookpagina van het programma Kwesties.

Over Kwesties

‘Kwesties’ is het wekelijkse live debatprogramma van de NTR. Politici, deskundigen en vooral de directbetrokkenen zelf komen aan het woord over brandende kwesties in Nederland. Presentatoren Rob Oudkerk en Marianne van den Anker reizen elke zondagavond af naar locaties waar zich actuele en controversiële onderwerpen afspelen rond diversiteit, levensbeschouwing en samenleving.

Over de uitzending

Presentator Rob Oudkerk staat vandaag in Utrecht met de grote gele bus. In het programma van vanavond gaat het om ruzie in families naar aanleiding van mantelzorg. Marjolijn zal niet alleen over haar eigen ervaringen als mantelzorger vertellen, maar ook de vele ervaringen die we kennen van het platform Mantelzorgelijk.

De andere gasten vanavond zijn:
Ans Achterbergh, ervaringsdeskundige
Lenny Geluk, Tweede Kamerlid CDA
Hilde Kroon, jurist & mediator
Jolanda Zuydgeest, ervaringsdeskundige

Avatar

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X