Laatste vlog van jonge mantelzorger Mantie Bee? #alzheimer

Mantie Bee  is een jonge mantelzorger en zorgt al 5 jaar voor haar jong dementerende moeder met Alzheimer.

In haar vlogs wil zij laten zien hoe het leven van een jonge mantelzorger eruit ziet. Toch heeft Mantie na 141 vlogs sterke twijfels of ze nog wel door moet gaan met het vertellen van haar verhaal. Ze denkt namelijk dat ze niet genoeg mensen bereikt…  Wij hopen dat ze dat wel doorgaat. Steeds meer mensen bekijken haar blogs via Mantelzorgelijk. Juist door haar vlogs, krijgen we een kijkje in de wereld van een jonge mantelzorger en zien we welke impact de ziekte van Alzheimer heeft. Mantie is namelijk niet de enige in Nederland, die staat voor zo’n zware (mantelzorg) taak. Ik weet trouwens zeker dat veel mantelzorgers nog een hoop van Mantie kunnen leren.

Deze week nummer 141 – ‘Laatste vlog?’

Wij hopen dat jullie haar allemaal in een reactie hieronder willen laten weten dat ze goed bezig is met vloggen. Mantie, ga asjeblieft door!

Avatar foto

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer Mantelzorgelijk.nl, ervaringsdeskundige, mantelzorgveteraan.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Ach meisje, ik vind het zo boeiend. Omdat de buitenstaander zo een inkijkje zonder opsmuk krijgt, hoe het leven van een mantelzorger is, hoe je als mantelzorger vaak ineens je planning om moet gooien, hoe je het gezellig wilt blijven houden…maar je hebt gelijk als het je teveel kost moet je het niet meer doen.
    Abonneren op kanaal, snap ik niet, ik kijk altijd op mantelzorgelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top