skip to Main Content
Kom Met Ons In Gesprek! #oproep

Kom met ons in gesprek! #oproep

Misschien heb je onze oproep al gelezen op de website, misschien ben je hem tegengekomen op social media. Dat is mooi! Want Mantelzorgelijk is op zoek naar mantelzorgers, die met ons in gesprek willen. Fijn als je dit bericht wilt delen, nog fijner als je zelf mee wilt doen!

Mantelzorgelijk is flink aan het groeien. In de komende maanden vind je hier nog meer informatie, kennis, tips en nog veel meer, waar jij als mantelzorger écht iets aan hebt.

Om de informatie en ondersteuning op mantelzorgelijk.nl nog beter af te stemmen op de behoeften van onze lezers, zijn wij op zoek naar jouw input.

Wij hebben diverse vragen die wij graag aan jou zouden willen stellen. Bijvoorbeeld: Hoe ben jij mantelzorger geworden? Waar loop jij tegenaan bij de zorg? Hoe vind jij de informatie en ondersteuning die je nodig hebt? En misschien heb je ook wel vragen aan ons? We willen de komende weken graag met jou in contact komen. Dat kan telefonisch of persoonlijk. Jouw mening en ideeën doen er toe! Doe je met ons mee?

Stuur dan een email naar info@mantelzorgelijk.nl – we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Avatar

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X