skip to Main Content
Kijk Je Vanavond Ook Naar De Documentaire ‘Moeder Aan De Lijn’?

Kijk je vanavond ook naar de documentaire ‘Moeder aan de lijn’?

Vanavond is het dan zover: de film Moeder aan de lijn is om  21.00 uur te zien op NPO2. Na afloop is de documentaire ook nog online terug te kijken op de website van Human.

Bijeenkomsten over mantelzorg

Samen met andere organisaties organiseert omroep Human een aantal bijeenkomsten rondom het thema mantelzorg. Deze meet ups worden georganiseerd in vijf verschillende steden. Ze zijn bedoeld voor iedereen die voor iemand zorgt, of daar in de toekomst mee te maken krijgt. Eric Corton (bekend van de voorstelling Ma) zal de bijeenkomsten leiden. Tijdens de bijeenkomsten gaan mensen aan de hand van fragmenten uit de documentaire met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Wil je meer informatie of je aanmelden? Kijk dan even op de website van Human.

Ik hoop dat jullie vanavond allemaal kijken. Ik heb hem al mogen zien en ik was echt onder de indruk.

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X