Foto © Claudia Otten

Ik krijg het niet op een rijtje

Het valt mij op het moment zwaar iets te schrijven. Er gebeurt van alles maar krijg het niet dusdanig op een rijtje dat ik er een blog van kan maken. Gisteren is wel de psycholoog van het fact team bij ons op huisbezoek geweest. Volgende week zal een aanvang gemaakt worden met de invulling van de WLZ indicatie. Het fact team heeft er vertrouwen in dat de indicatie goed gaat komen. We moeten hier maar vertrouwen in hebben. Ik ga komende week informeren naar de mogelijkheden van een cliëntondersteuner. Ik had al eerder het advies gekregen hier naar te informeren. Er zijn wel vragen waar ik ondersteuning bij kan gebruiken. Mij benieuwen. Ik ben niet gewent om hulp te vragen en accepteren. Komt ook omdat de hulp en ondersteuning vaak slecht geregeld was waardoor je uiteindelijk alsnog alles zelf kon doen. Morgen moet ik met mijn vrouw weer naar een ziekenhuis om de tweede vaccinatie te krijgen. We zijn heel blij dat mijn vrouw dan zover als mogelijk goed beschermd is, maar hopelijk dat zij niet zo ziek wordt als bij de eerste vaccinatie. Nou, toch nog gelukt wat te schrijven.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top