skip to Main Content

Hulpvraag: Luiers helpen niet… #mantelzorg #incontinentie

Uit de mailbox van Mantelzorgelijk:

“Hallo Mantelzorgelijk,

Ik ben ten einde raad. Iedere morgen moet ik het bed verschonen omdat alles nat is. Iedere dag alles weer wassen. Mijn partner is vaak nat tot onder zijn armen. Ik heb al allerlei luiers en incontinentie-materiaal geprobeerd. Het lijkt wel of er niets helpt om hem droog te houden. Hij trekt het los, denk ik. Ik weet werkelijk niet meer wat ik kan doen….

#radeloosje”

De schrijfster van deze mail heeft gevraagd om anoniem te blijven. Wil jij advies geven? Wij sturen alles aan haar door. Wil je zelf een vraag stellen op het grootste mantelzorg-platform van Nederland? Dat kan – ook anoniem – via onze mailbox, info@mantelzorgelijk.nl

Avatar

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X