Hoe regel ik vervangende mantelzorg tijdens mijn vakantie? #mantelzorgvraag

Lieve mensen,

Na vijf jaar mantelzorgen ben ik van plan om volgend jaar in de zomervakantie één of twee weken vakantie te nemen. Het liefst een vliegreis naar de zon. In die periode wil ik graag goede zorg voor mijn moeder regelen, thuis of misschien ergens intern? Hebben jullie daar ervaring mee? En kunnen jullie mijn misschien iets over de kosten vertellen? Soms maak ik al gebruik van respijtzorg, omdat ik moet werken.

Alvast bedankt voor jullie tips.

Groeten, Alida uit Amsterdam

Heb je een antwoord voor Alida? Dat horen we graag in de comments – we sturen alle tips aan haar door. Wil je zelf een vraag stellen? Dat kan! Via social media of via de mantelzorgelijk-mailbox, info@mantelzorgelijk.nl. 

 

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top