Het zorgavontuur door Mariët

En dan is het weer zover, na het weekend zit mijn vakantie erop en mag ik weer aan het werk.
Het was een andere vakantie dan gepland vanwege de Corona, maar het was goed. In plaats van in de vakantie naar een ander land te gaan of uitstapjes te maken, heb ik echt een Corona-proof vakantie gehad.
Gewoon 3 weken thuis met het gezin. Omdat we niet weg wilden, besloten we om de badkamer te vernieuwen. Een hele klus en deze heeft heel wat zweet uurtjes gekost, met tegenslag en een hittegolf 🥵maar het resultaat mag er zijn. 👌Op deze manier vakantie houden heeft zo zijn voordelen.
Voor mijn dochter was het niet altijd even leuk, maar ze begrijpt heel goed dat Corona er nog steeds is en dat we proberen ons zo goed mogelijk aan de regels te houden om te voorkomen dat we Corona zouden oplopen. Voor ons misschien zo erg nog niet, maar ik moet er niet aan denken het mee te nemen naar mijn ouders of in het verpleeghuis.
Uitstapjes en echt met vakantie gaan houden we te goed voor een andere keer.
Hoe heerlijk ik het ook vind om zomaar thuis te zijn, ik verlang ook weer erg naar mijn werk. Heb het gemist om kleine gelukmomenten te creëren, er te zijn voor de bewoners, enz. Het zorgen voor zit zo in mijn hart, dat ga ik dat na een tijdje vakantie echt weer missen! ❤️
Tijdens de vakantie flitst het toch wel regelmatig door me heen hoor, hoe zou het ze vergaan? Zullen de bewoners achteruitgegaan zijn of is alles nog hetzelfde als voor mijn vakantie? En dan de hitte! Hoe zijn ze daar doorheen gegaan, zowel de bewoners als collega’s….? enz. Helemaal los van mijn werk kom ik niet hoor, daar ben ik maar eerlijk in. 😊
Enne….sorry baas, fysiek ben ik door de verbouwing van de badkamer niet erg uitgerust vrees ik, maar mentaal wel. Want door zo intensief fysiek bezig te zijn, komt mijn geest tot rust. Heb zoveel dingen gedaan in de vakantie die totaal niets te maken hebben met zorgen voor de ander, dat ik dát nog het meest heb gemist.
Misschien zijn ze me wel een beetje vergeten, dat geeft niets, ik ben niemand vergeten!
Ik ga het zorgavontuur weer aan!
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Mariët op zorgavontuur'

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top