Giving Tuesday 3 december, een wereldwijde dag van geven

Mantelzorgelijk & Giving Tuesday!

Op 3 december is het Giving Tuesday is! Na de winkeldagen als Black Friday en Cyber Monday is het nu tijd voor Giving Tuesday waar we geven en helpen. Of dit nou tijd, een kleine of grote donatie is, alles heeft impact. Heb jij ook geld bespaart dankzij de hoge kortingen? Misschien kan je een van je bespaarde euro’s missen en een stem geven aan mantelzorgers.

Over Giving tuesday

Sinds 2012 is GivingTuesday uitgegroeid tot een wereldwijde dag van goed doen, vrijgevigheid en solidariteit. Sinds 2019 is de #GivingTuesdayNL beweging ook in Nederland. Tijd voor goede doelen en maatschappelijke organisaties om zo veel mogelijk mensen bij hun werk te betrekken. GivingTuesday markeert het begin van het traditionele geefseizoen. In Nederland begint seizoen met Sinterklaas, als de kinderen hun cadeaus in de schoen vinden. Het seizoen om te geven aan mensen en maatschappelijke organisaties die hulp hard nodig hebben. De tijd van de goede doelen, die in de aanloop naar Kerst zo veel mogelijk mensen bij hun werk willen betrekken. GivingTuesday verbindt het potentieel van social media en de vrijgevigheid en solidariteit van mensen van over de hele wereld. Het doel is om daarmee een echt verschil te maken.

Lees meer op GivingTuesday.nl

GEEF MANTELZORGERS EEN STEM!

Mantelzorgelijk heeft jouw hulp hard nodig. Onze vrijwilligers doneren hun tijd en inzet. Maar het maken en onderhouden van een groot internetplatform kost geld. Daarom vragen we je om een kleine bijdrage. Samen laten we Mantelzorgelijk groeien en geven we alle mantelzorgers een stem!

[mollie-forms id=”28107″]

 

Wil je meer doneren? Dan vinden we het fijn om je persoonlijk te spreken! Misschien kunnen we een samenwerking aangaan. Neem even contact op via info@mantelzorgelijk.nl

Hartelijk dank voor je bijdrage! Lieve groet, Marjolijn en Claudia

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top