skip to Main Content

En de winnaars zijn….. #photoshoot2020

Wat een mooie reacties kregen we weer onder ons bericht op de dag van de mantelzorg! Omdat wij hier – op onze website – vaak schrijven over het belang van herinneringen maken, hadden we bedacht dat het leuk zou zijn om 3 van onze vaste lezers een herinnering te laten maken met degene voor wie ze zorgen.

Claudia (de vaste fotografe van Mantelzorgelijk.nl) en ik zullen, zodra de coronamaatregelen het toelaten, een kleine photoshoottour maken en bij 3 mantelzorgers aan huis komen om een mooi portret van hen en hun dierbaren te maken. Een prachtige fotoherinnering voor later!

Gisteravond hebben Claudia en ik alle indrukwekkende en mooie reacties op Facebook, Twitter en op de website gelezen en verzameld. Vervolgens hebben we alle namen op lootjes geschreven, ze in een grote pot gedaan en er 3 uit gegrabbeld. Altijd leuk en spannend om erachter te komen welke route we samen gaan rijden.

Het doet ons heel veel genoegen om de volgende mantelzorgers binnenkort te komen opzoeken:

  1. Grada Koene uit Delft
  2. Jolanda Groothuis uit Hengelo
  3. Sandra Snippe uit Sleen

Van harte gefeliciteerd!

Wij verzoeken jullie vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@mantelzorgelijk.nl   
Graag adresgegevens in de mail melden, zodat wij onze route en dag met jullie kunnen inplannen.

We kijken er enorm naar uit om jullie te ontmoeten én fotograferen!

Tot snel!
Claudia, Margreet en Marjolijn

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X