skip to Main Content

Een hartelijk welkom aan EleoNora en Agnes..

Geweldig nieuws op deze zonnige donderdagmiddag! We gaan het team van Mantelzorgelijk uitbreiden met maar liefst TWEE  nieuwe gastbloggers! EleoNora en Agnes gaan in de komende tijd verhalen schijven over hun ervaringen als mantelzorger en delen op Mantelzorgelijk veel van hun persoonlijke belevenissen met ons. Mantelzorgen dat doe je samen  en we voelen veel steun door het delen van ervaringen en gevoelens. We stellen onze nieuwe mede-bloggers in het kort aan jullie voor:

imageEleoNora (Helderman) is Mantelzorger van haar AlzheimerMam, GeluksMoeder van MooieZoon en BeautyDochter in een EeuwigFijnGezin, Creatieveling in Proces, WoordenHusselaar,  IndividueeltotVerbindingsDenker, AllesVoeler,  VogelGenieter,  NatuurLiefhebber, Muziek- en Stilte-Beminner en Danser van Universele Vrede.

en

89b77c1130ebf1529e2c9081461916e4Agnes Ooms werkt als persoonlijk begeleider in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en een psychatrische aandoening. Zij is de dochter van Arie. Sinds 4 jaar weet ze officieel dat haar vader het Syndroom van Asperger heeft. En sinds een half jaar is de ziekte van Alzheimer daarbij gekomen. Agnes probeert deze ziekte te zien als een reis in Wonderland. En probeert mee te vallen. Zij schrijft hierover op haar Facebookpagina ‘Arie in Wonderland’

Welkom bij ons team, EleoNora en Agnes. We kijken uit naar jullie mooie verhalen en ervaringen!

 

 

Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties
 1. Goedmorgen!
  Wat een vriendelijk welkom.
  Dank je wel.
  Mooie site deze zorgmantelijk.nl
  Ik hoop dat ik bij kan dragen aan wat meer begrip voor de mensen die door deze nare ziekte getroffen worden en aan degenen die hen zo nabij staan.
  Hartegroet, Eleonora.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X