Doe je met ons mee?

I.v.m. de enorme groei van de afgelopen maanden zijn wij dringend op zoek naar meerdere ervaringsdeskundigen op het gebied van mantelzorg, die ons willen helpen met het schrijven van de dagelijkse artikelen voor onze website.

  • Ben je mantelzorger en wil je eenmalig een gastblog, een serie blogs of voor langere tijd op wekelijkse basis je verhaal via Mantelzorgelijk.nl delen? Het maakt niet uit hoeveel en voor wie je zorgt: Alle ervaringsverhalen zijn welkom.

 

  • Ben je mantelzorger en wil je graag meedoen met onze unieke rubriek: Mantelzorger in beeld van onze fotografe Claudia Otten?
  • Maar ook als je bijvoorbeeld casemanager dementie, Wmo consulent, verzorgende in een zorginstelling, thuiszorgmedewerker of mantelzorgondersteuner bent en je waardevolle informatie met mantelzorgers wil delen, ben je meer dan welkom.
  • Heb je een product of een dienst voor mantelzorgers die je eenmalig op ons platform wil promoten? Ook dat kan maar dan wel betaald. Dat zijn namelijk de verdiensten waarmee we ons prachtige platform in de lucht kunnen houden. Voor info en/of prijzen zie onze mediakit.

Interesse of wil je meer informatie? Stuur dan even een mail naar marjolijn@mantelzorgelijk.nl

Avatar foto

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer Mantelzorgelijk.nl, ervaringsdeskundige, mantelzorgveteraan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top