skip to Main Content

Denkbeeldprijs Dementie

De kracht van goede dementiezorg zit vaak in het persoonlijke: verzorgenden die dingen bedenken die de kwaliteit van leven van hun bewoners verbeteren, wijkbewoners die samen passende ondersteuning organiseren voor thuiswonende mensen met dementie, deskundigen die toegang tot hulp en informatie laatdrempeliger maken en mensen met dementie en hun mantelzorgers die hun kennis als ervaringsdeskundige inzetten.
De Denkbeeldprijs Dementie 2017 is bedoeld om goede ideeën te helpen verwezenlijken.

Er zijn veel voorbeelden van mensen die een origineel idee of activiteit bedenken om mensen met dementie te ondersteunen. Dat kan de verzorgende zijn, maar ook wijkbewoners die samen hulp organiseren of de mantelzorger die creatief moeten zijn in de zorg voor een dierbare.

Nieuwe ontwikkelingen

De Denkbeeldprijs Dementie 2017 is bedoeld om goede ideeën te helpen verwezenlijken. En om bij te dragen aan de continuïteit en verdere uitbouw van succesvolle projecten. Denkbeeld is het vakblad over dementie, dat professionals en geïnteresseerden informeert over nieuwe ontwikkelingen in de dementiezorg.

Dementiecongres

Heb je dus een mooi idee of een succesvol project al lopen om mensen met dementie te ondersteunen, geef e op voor de Denkbeeld Dementieprijs. Tijdens het Dementiecongres op 9 november 2017 wordt de prijs uitgereikt. De prijs bestaat uit een kunstwerk en een bedrag van 1500,- euro. En uiteraard komt er een artikel in het tijdschrift Denkbeeld.

Voorwaarden

De voorwaarden om mee te dingen naar de Denkbeeldprijs Dementie 2017 kun je opvragen via:
Denkbeeld@bsl.nl
De inzendingstermijn sluit op 1 oktober 2017

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X