Deel je ervaringen met de mantelzorg voor je naaste tijdens de COVID-19 periode! #oproep

Tijdens de COVID-19 pandemie staat het leven van de mantelzorger op zijn kop. Zorgen voor een naaste kan tijdens deze onzekere periode veel moeilijke uitdagingen met zich meebrengen. Mantelzorgers staat onder grotere druk en de nodige ondersteuning kan tijdens de pandemie door verschillende oorzaken wegvallen. Iedere situatie van de mantelzorger is uniek. Verder onderzoek naar deze periode is hard nodig om de juiste ondersteuning te bieden aan mantelzorgers. Uw persoonlijke verhaal kan ons helpen bij het verbeteren en inzichtelijk maken van het zorgen voor naasten tijdens deze pandemie.

U kan meewerken aan dit onderzoek door middel van een eenmalig interview. Dit interview zal plaatsvinden via een onlineverbinding (zoals Skype/Facetime/Zoom/Teams) of telefonisch, gezien de huidige coronamaatregelen. Deelnemen aan dit onderzoek is geheel vertrouwelijk en anoniem. Op elk moment tijdens de deelname kan worden afgezien van verdere voortgang.

Wilt u onderdeel worden van dit onderzoek? Of kent u iemand die de afgelopen periode heeft gezorgd voor een naaste en wilt meewerken aan dit onderzoek? Voor meer informatie of aanmelding kan u contact op nemen door te bellen naar 06-41503397 of te mailen naar m.t.m.s.sluys@tilburguniversity.edu.

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top