skip to Main Content

De winnaar van de Foto-shoot is bekend!

Vandaag precies een week geleden – op de dag van de mantelzorg 2019 –  stelde onze fotografe Claudia Otten een foto-shoot beschikbaar voor de mantelzorger die – op die dag –  de minst leuke ‘Dag van de mantelzorg’ had. Er is enorm veel gereageerd met grappige, verdrietige en schrijnende verhalen. Hoe goed gemeenten en andere mantelzorg ondersteuners het ook bedoelen: Een dagje in de watten gelegd worden is voor heel veel mantelzorgers helaas geen haalbare kaart. Niet omdat ze niet willen maar simpelweg omdat de zorg dat vaak niet toelaat.

Om een van deze mantelzorgers toch nog iets te compenseren, schenkt Claudia met haar prachtige foto’s een blijvende herinnering aan een ingrijpende mantelzorg fase. Samen komen Claudia en ik naar je toe en  we maken er met elkaar een onvergetelijke ochtend of middag van.

Maar nu terug naar de winnaar en haar reactie op onze website:

“Vandaag heeft alleen mn nichtje eraan gedacht helaas. Terwijl mijn dochters van 15 en 12 en ik alledrie zorgen voor hun vader en partner met een progressieve vorm van Ms. Ik zou heel graag een fotoshoot winnen om ons leven van nu vast te leggen”

Beste Kitty Debet, van harte gefeliciteerd !!

Mail je ons even met een voorkeur voor datum en plaats?

Hartelijke groet,

Claudia en Marjolijn

info@mantelzorgelijk.nl

 

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X