skip to Main Content

Dagboek van een mantelzorger: Ik heb een dikke huid maar ben vooral dankbaar

Overladen door reacties van bekenden en ook van vreemden. Vooral mantelzorgers die me bedanken. Iedereen vindt hier natuurlijk ook weer iets van. Goed, niet goed. Knap, dom, “waarom neem je hem dan niet in huis?” Ik heb een dikke huid. Maar vooral ben ik dankbaar. Voor wat er wel is, voor de zorgzaamheid van de redacteuren van EenVandaag die wilden luisteren. Voor het podium wat ik heb gekregen. Voor de verzorgers die wél hun best doen en reageren op mijn smeekbedes.
Gisteren voor het eerst goed kunnen beeldbellen. Ik was dolblij dat hij er zo goed en vrolijk uitzag. En vandaag mag ik eten brengen naar papa. Ik heb er gelijk en verwenpakketje van gemaakt voor iedereen. Opgewonden dat ik het zo meteen mag gaan brengen. Misschien lukt het om vanaf de parkeerplaats naar de 7e verdieping te zwaaien.
Olijven 
Salade
Turks fruit
Bloemetje
Briefje
Gestreken broek
Sokken

Heb je de Een Vandaag uitzending met Fatos op 2 april gemist? Dan kun je HIER terugkijken

Fatos Ipek-Demir

Fatos' vader heeft Alzheimer sinds 2012. Ze maken veel mee samen. Geweldige belevenissen maar vaak ook belachelijke, pijnlijke en leerzame.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X