skip to Main Content

Dagboek van een mantelzorger: Huzarensalade en olijven

Vandaag ging het fantastisch met papa. Hij is echt een man van ijzer (Demir=ijzer). Toen ik aankwam zat hij rustig te eten met hulp van zijn EVV’er. Er hing een heerlijk serene rust. Papa smikkelde en G. legde uit wat voor lekkers ze had gemaakt. Een mooie mix van NL en Turkije. Al komt huzarensalade dacht ik niet uit NL?😀

Samen hielpen we hem op de been en eerst was hij wat wiebelig maar buiten was hij bijna niet te stoppen. Zonder rollator staat hij rechter en gaat het super soepel. Bij de rollator knijpt hij steeds de rem in en gaat het niet zo soepel. Hij knijpt mijn rechterhand bijna fijn maar dat heb ik er graag voor over. Terug smikkelde hij van een appel en sinaasappel. Zijn buurvrouw die denkt dat papa haar man is wilde ook een stukje. Het voordeel is dat ze heel zorgzaam is voor hem. Zo zie je, elk nadeel heeft een voordeel. Doordat hij minder mobiel is begreep ik dat hij ‘s nachts ook niet meer uit bed valt en in bed blijft dus. Dus ook dat is weer een voordeel. Was het omdat de zon zo ruimhartig scheen? Met een licht en blij 💖 ging ik naar huis. Weer een mooie dag.
#alzheimer
#dagboekvaneenmantelzorger
#alzheimerssucks💜 

Avatar

Fatos Ipek-Demir

Fatos' vader heeft Alzheimer sinds 2012. Ze maken veel mee samen. Geweldige belevenissen maar vaak ook belachelijke, pijnlijke en leerzame.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X