skip to Main Content
Dagboek Van Een Mantelzorger: Dollen Op Zondag

Dagboek van een mantelzorger: Dollen op zondag

Vanmiddag even gewandeld met papa, de zon scheen volop. Op het terras ging hij plots dollen met een glas water😂.Heel ondeugend en dat zie je op deze foto  goed. Hij wilde me nat maken haha… Het ging maar net goed. In het park lieve dames die hun honden uitlieten ontmoet. Een hondje ging plassen. Zegt papa opeens “cisini yapti” hij heeft geplast. Stomverbaasd ben ik want daarvoor en erna heeft hij alleen maar gebrabbeld en nu zegt hij zoiets.

Uit bed gevallen
Ik krijg de post mee, oei een aanmaning van de belastingdienst, dat heb je in vakantie tijd. Snel mijn broer gebeld, ik snap het niet maar papa moet ruim 700 euro betalen. Ik hoop dat de overheid er mooie wegen van gaat maken. Broer verteld dat papa eergisteren ‘s nachts om 3 uur uit bed was gevallen. Gelukkig heeft hij geen pijn. Even schrikken, maar alles went, ook dit nieuws. Het is niet de eerste keer dat hij is gevallen
Avatar

Fatos Ipek-Demir

Fatos' vader heeft Alzheimer sinds 2012. Ze maken veel mee samen. Geweldige belevenissen maar vaak ook belachelijke, pijnlijke en leerzame.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X