Challenge: Idee gezocht voor hulp en zorg

Op CityChallenges.nl zijn gemeenten op zoek naar jouw ideeën! Bedenk dé oplossing voor een groot maatschappelijk probleem en win mooie geldprijzen of een subsidie om jouw idee daadwerkelijk te realiseren! 

Wie weet nou beter wat we nodig hebben in de zorg dan mantelzorgers? We zien de patiënt, we zien de hulpverleners en krijgen alles mee van het hele zorgsysteem. Vandaar dat wij jullie erop wilden attenderen dat er kansen liggen voor jou om én het systeem te verbeteren én zelf er ook wat aan over te houden! Zie hieronder de opdracht.

Heb jij een briljant idee of een slimme startup waarmee jij hulp en zorg in onze gemeente kan verbeteren? Doe dan mee met onze ideeënwedstrijd en maak kans op (start)kapitaal, netwerk en begeleiding om jouw idee in onze gemeente te gaan realiseren, dan wel jouw start-up op te zetten of jouw (sociale) onderneming uit te breiden naar Loon op Zand.

We zoeken ideeën/startups die lokale hulp en zorg nog beter, efficiënter en slimmer kunnen maken, met name rondom gebieden als zelf- en samenredzaamheid, technologie, preventie en voorzieningen voor kwetsbare inwoners.

We nodigen iedereen uit om mee te denken en mee te doen. Of je nu een student, startup, (sociale)ondernemer, professional, ervaringsdeskundige, expert etc. bent, het maakt niet uit. Doe mee! We investeren eenmalig 200.000 euro in 10 ideeën en/of start-ups.

Dus is je idee uitvoerbaar in Loon op Zand en van meerwaarde voor onze inwoners? Doe dan mee en maak kans op (start)kapitaal, netwerk en begeleiding! Wij geven je de graag de mogelijkheid om er een groot succes van te maken. En wie weet… verover je daarna de rest van Nederland!

Wil jij een idee insturen? Dat kan hier!

Nadja van Kessel (27) is organisatietalent, hulpverlener in de grootste zin van het woord en ex-mantelzorger. Ze heeft de wereld aan haar voeten en is van plan er veel van te ontdekken.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top