Butler foto © Claudia Otten

Butler de mantelzorg4voeter: Herinnering: Jeroen Bosch tentoonstelling.

Weet je hoeveel mensen afgeleid werden en niet naar de schilderijen stonden te kijken? Heel veel. Misschien vonden ze de duivels en monsters aan de muren wel te eng. Ik weet het niet, maar wat er wek gebeurde is dat er steeds maar weer iemand mij wilde aaien, zo irritant. Daarbij vragen de mensen ook wat ik allemaal voor werk kan doen. Heb je even? Best storend voor andere mensen die wel naar de alle wezens en vreemde creaturen aan de muur wilde kijken. Er waren immers niet alleen monsters maar ook veel engelen, vogels en andere dieren die ik overigens nog nooit tegengekomen ben. Vrouwtje probeerde fluisterend en beleefd te antwoorden op de vragen van de mensen. Dat kan echt niet hoor in zo’n museum. Sommige mensen vonden mij mooier dan de schilderijen, zeiden ze. Voor die mensen weggegooid geld dus voor de ticket voor de tentoonstelling. Ze hadden bij mij ook een kaartje kunnen kopen met alle liefde had ik mijn mooiste kant tentoon gesteld. Maar vrouwtje en mantelzorgman vonden de schilderijen heel bijzonder. Ik mocht wel overal vooraan gaan staan. Komt door de 4wieler van vrouwtje. Hoeft niet hoor voor ons, wij doen liever mee met de meute. De stoel kan hoog de lucht in dus dat is geen punt. Maar evengoed heel aardig. Jeroen is wel wat vergeten volgens mij, of hij hield er niet van.. kleding. Ik heb een hoop bloot gezien aan de muur. Dat vind ik geen enkel bezwaar ik ben ook altijd bloot, maar het viel me gewoon op. #BUTLER

Anita leeft 24 uur per dag met haar hulphond Butler. Anita’s moeder had ms, nu is zij zelf moeder met ms. Daarnaast is ze echtgenote, netwerker, van mantelzorg2voeter naar mantelzorg4voeter, blogger en drijvende kracht achter stichting De Hond Kan De Was Doen. Voor Mantelzorgelijk blogt zij over haar leven.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top