Boekentip: ‘Zichtbaar onzichtbaar’ door Linda Lubach

Al een tijdje liep Linda Lubach- de wit met de gedachte om een boek te schrijven. Het is een ervaringsverhaal over autisme in haar gezin. Na een jarenlange zoektocht kwam er eindelijk een diagnose die bevestigde wat ze al die tijd al stiekem had gedacht. Nicky was al die tijd Zichtbaar Onzichtbaar.

linda lubachDe dochter van Linda Lubach- de Wit heeft autisme. In dit boek heeft Linda haar ervaringsverhaal opgeschreven. De verschillende emoties die hierbij aan bod komen, passeren allemaal de revue: dankbaarheid en blijdschap, maar ook verdriet en onzekerheid. Zichtbaar Onzichtbaar biedt hiermee een herkenbaar verhaal voor ouders die ook een kind met autisme hebben, en die wellicht met hun handen in het haar zitten. De strijd in het hoofd wordt treffend verwoord in het boek. Zichtbaar Onzichtbaar is een autisme boek, waarin omgaan met kinderen met autisme op een positieve manier beschreven wordt.

Linda’s boek is te koop via deze link

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top