skip to Main Content

Bijzondere bijwerking van het vaccin

In de bijsluiter van het vaccin worden een aantal bijwerkingen genoemd. Zo ook op social media waar menige mening verkondigd wordt over wat het vaccin kan gaan doen. Toch hoor ik vrij weinig over de ongeschreven bijwerkingen van de vaccins.

Onze familie zit al vanaf maart vorig jaar in een kleine veilige bubbel. Vanwege de kwetsbaarheid hebben we weinig keuze en durven we geen enkel risico te nemen. Voorrang of uitzondering was voor ons niet mogelijk. Dus moesten we volhouden en voorzichtig blijven. Totdat de risicogroepen van de griepprik aan de beurt kwamen, het priktempo snel omhoogging en de leeftijden rap naar beneden.

Maar eindelijk zijn we aan de beurt en ervaren we de eerste bijzondere bijwerkingen. We voelen de blijdschap om eindelijk de prikafspraken te kunnen maken. We ervaren hoop op een beetje oud normaal deze zomer. We zien wat lichtjes aan het eind van de tunnel. We voelen ongeduld, want het kan ons allemaal niet snel genoeg gaan. Maar bovenal voelen we ons een beetje gelukkig omdat we het maar mooi met elkaar gered hebben.

En nu wordt het echt oppassen geblazen. We ruiken de stal, maar we zijn er nog niet. We mogen nu niet overmoedig worden. Ze zeggen niet voor niets dat de laatste loodjes het zwaarst wegen. En dat is nu zeker zo. We fietsen langs gezellige terrassen in de zon en we willen zo graag neerploffen. Maar we fietsen door. Nog een paar weken volhouden. Het lichtere leven lokt ons weer en daar willen we wel van kunnen genieten.

Dus blijven we verstandig en houden we alles gewoon nog een poosje vol. En als het zover is, dan pakken we de nieuwe ruimte met beide handen aan. We weten niet hoe alles de komende maanden en jaren verder zal verlopen, dus we plukken de dagen. Ik wens alle mensen deze zelfde bijzondere bijwerkingen op zeer korte termijn toe. Dus laten we met z’n allen nog even volhouden!

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X