skip to Main Content
Werk En Mantelzorg, Gaat Dat Samen? Onderzoek FNV

Werk en mantelzorg, gaat dat samen? Onderzoek FNV

handenLBen jij mantelzorger? Of verwacht je ooit mantelzorg te moeten geven? Zijn mantelzorg en werk goed te combineren? Vraagt de overheid niet te veel van mantelzorgers? De FNV doet onderzoek naar mantelzorg. Wil je hen helpen?

Steeds meer mensen zorgen naast hun werk voor hun zieke naaste, bijvoorbeeld voor hun moeder of voor een ziek kind. Soms gaat de combinatie van werken en zorgen goed, maar soms leidt het ook tot overbelasting en stress. Ook de overheid vraagt steeds meer van mantelzorgers.

Door de bezuinigingen op de thuiszorg en de verzorgingshuizen moeten familieleden meer taken van de zorg overnemen.
De FNV wil je graag uitnodigen voor een onderzoek over mantelzorgen. Ze zijn benieuwd naar de mening en ervaringen van mantelzorgers. Maar ook als je geen mantelzorger bent, willen zij je graag een paar vragen stellen over dit onderwerp.
Naar het onderzoek

Het invullen kost je 10 minuten en kan tot en met zondag 23 oktober. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke bureau Totta Research. Alle verstrekte informatie, persoonlijke gegevens en meningen, worden vertrouwelijk verwerkt en ontdaan van mogelijkheden tot identificatie. Meewerken aan het onderzoek is strikt anoniem.
De resultaten van de enquête gebruikt FNV  bij hun arbeidsvoorwaardenvorming en nemen ze mee in hun lobby richting de politiek.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X