skip to Main Content
Oproep: Vragenlijst Over Keuze Van Verpleeghuis

Oproep: Vragenlijst over keuze van verpleeghuis

Is jouw dierbare in de afgelopen 2 jaar in een verpleeghuis gaan wonen? Of heeft je dierbare een indicatie voor verpleeghuiszorg en staat hij/zij op een wachtlijst ? Dan zou Patiëntenfederatie Nederland je graag een aantal vragen willen stellen over de keuze en het (gaan) wonen in een passend verpleeghuis.

Onderaan in de link vind je een vragenlijst met onder andere vragen over ‘kiezen’ van een verpleeghuis, terecht kunnen in een verpleeghuis van je voorkeur, en over je ervaring met wachttijden. Als de link opent kun je direct de vragenlijst invullen. Dat kan tot uiterlijk 26 november a.s. Het invullen van de vragenlijst duurt ca. 5 minuten.

Link naar de vragenlijst: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/verpleeghuisvoorkeur?fbclid=IwAR2JjiX2mmi0WTr6CHxmqqgJNZZWybmi5vwYQibt5kknZxYcGIvNmlvvvxs

Mocht je dierbare inmiddels zijn overleden dan mag je de vragen natuurlijk ook beantwoorden.

Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller,  echtgenote, moeder en sinds kort ex-mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en oprichter van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X