foto © Claudia Otten

Oproep jonge mantelzorgers in beeld

Voor deelname aan onze rubriek ‘Mantelzorger in beeld’ zijn wij deze keer op zoek naar kinderen en jongeren die al mantelzorger zijn. 

Met onze fotoseries, willen wij mantelzorg in alle vormen laten zien. Dus zorgen voor je partner, zorgen voor je kind, zorgen voor je ouders, zorgen voor je broer of zus en ook zorgen voor een vriend of misschien je buren. Maar ook mantelzorgen op afstand en de verschillen in zorg bij bepaalde ziekten natuurlijk. Het één is heftiger en intensiever dan het ander.

Nu we tot onze schrik in de krant lazen dat al een kwart van de kinderen en jongeren tot 25 jaar mantelzorger zijn willen we dat ook graag in beeld laten zien. Om je een indruk te geven hoe zo’n fotoserie er uit ziet zie je hieronder een link naar het  verhaal van jonge mantelzorger Camiel die eerder op ons platform is verschenen:

Mantelzorger in beeld: Camiel zorgt voor zijn broer Jordy https://wp.me/p5fxNv-2kz

Ben jij een jonge mantelzorger en lijkt het je een goed idee om jouw verhaal op deze manier te delen, neem dan contact met ons op. Ook als je iemand anders kent die dit misschien zou willen.  Voordat wij jouw verhaal publiceren krijg je alles van te voren te zien en te lezen en krijg je ook alle foto’s, als herinnering voor later.

Wil je je op geven of heb je vragen stuur dan een mailtje naar claudia@mantelzorgelijk.nl

Appen mag ook. Dat kan via telefoonnummer 0642274207

 

Mede oprichter en vaste fotograaf van mantelzorgelijk. Woont en werkt in Amsterdam

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top