Meer Adelheid op Mantelzorgelijk? Stel je vraag! #mantelzorg #interview

adelheid-flowLieve Mantelzorgers, 

Wat een geweldige reacties hebben we gekregen op het gesprek met Adelheid Roosen, dat we een paar weken geleden op de site hebben gezet. Het interview is tienduizenden keren gedeeld en geliked – ik denk dat Adelheids kijk op omgaan met zorg voor een naaste echt een snaar heeft geraakt.

Natuurlijk hebben we dat ook met Adelheid gedeeld. We vertelden dat er heel veel reacties zijn gekomen en die heeft ze met liefde gelezen. Daarnaast heb ik gevraagd of we een vervolg-gesprek kunnen afspreken. Want naar aanleiding van het interview zijn er zo veel nieuwe vragen en rake opmerkingen van mantelzorgers, zoals de vraag “Heb je er ooit met je moeder over gesproken, dat je een persoonlijke film en voorstelling over haar ging maken, terwijl ze zo kwetsbaar was?”

We willen dus nog een interview maken, maar nu volkomen opgebouwd uit vragen en opmerkingen van mantelzorgers. En dat wil Adelheid wel. Wil ze graag! Want, zo schrijft ze:

“Ik bemerk het ook steeds als ik in het land met Mam (gevold door Q&A met de zaal) speel. Er is veel aarzeling van mensen, over hoe ze zich ‘authentiek’ kunnen gedragen tov patiënten/familieleden en of ze dat wel mogen…”

Dus we gaan ervoor! Heb je een vraag voor Adelheid? Zet hem onder dit artikel, deel hem op social media of stuur hem naar barbara@mantelzorgelijk.nl.

Je hoort hier snel meer over!

Lieve groet, ook namens Adelheid Roosen,

Barbara

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top