skip to Main Content
Mantelzorger Gezocht Voor Deelname Aan Aftudeerproject.

Mantelzorger gezocht voor deelname aan aftudeerproject.

Vera Bosch is freelance journalist en benaderde ons met het volgende:

Voor haar afstudeerproductie aan de School voor Journalistiek schrijft zij een artikel over regeldruk bij mantelzorgers. Hiervoor is zij op zoek naar een mantelzorger die last heeft van deze regeldruk. Vera zou deze mantelzorger graag een dagje willen volgen voor een reportage over welke regels hij/zij tegenkomt in het dagelijkse leven. Ook is Vera benieuwd of dit effect heeft op zijn/haar dagelijkse leven en de zorg die hij/zij verleent.

Vera haar uiteindelijke productie zal gepubliceerd worden op de website vrijheidindezorg.nl. (Een website waarop zorgmedewerkers en mantelzorgers hun verhalen met elkaar delen.)

Ben of ken jij iemand die aan het gewenste profiel voldoet en zou jij een bijdrage kunnen of willen leveren, mail dan naar Vera op  vera-bosch@live.nl

 

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X